fbpx

Teaz Tea Bogo 1+1 | Plătești unul, primești 2 | Cola Guarana Pink Candy Vanilla Violet Ginger

Corporate & HoReCa

Industria Ospitalității

Suntem foarte bine pregătiți pentru a distribui ceai de înaltă calitate în unitățile din industria ospitalității din România, într-un mod selectiv și unic.

Nu vindem doar ceai, suntem experți în consiliere și avem o abordare prietenoasă și onestă. Cu o gamă de ceaiuri și infuzii de peste 180 de sortimente și o listă generoasă de accesorii pentru prepararea și servirea ceaiului, vom găsi mereu o soluție aplicată și adaptată unei unități alimentare, la cel mai bun raport calitate-preț.

 

Fiecare meniu de ceai este unic și atent creat pentru a deservi clienții și specificul fiecărei locații. Partenerii noștri beneficiază de rețete și soluții creative, consiliere atentă, îndrumare sinceră, training al angajaților, de suportul și de prietenia noastră, pe toată durata colaborării.

Fondatoarea Teaz.ro, Irina Măstăcăneanu, cu o experiență de peste 7 ani în consilierea industriei HoReCa în domeniul ceaiului, este primul Tea Sommelier certificat din România.

Cadouri Corporate

Am dezvoltat o serie de cadouri corporate creative, definite pe categorii de beneficii, cu opțiuni avansate de branding. Toate pachetele noastre conțin ceaiuri și accesorii pentru prepararea și servirea corectă a ceaiului. Ambalajul pachetelor Teaz Special Gift Packs este manufacturat, imprimat cu picturi în acuarelă, întregul concept de design fiind publicat în conținutul blogului ”Packaging of the World”.

Teaz Special Gift Packs

Am pus un strop de creativitate în ceaiurile noastre și am definit pachetele speciale de cadouri, ce se disting prin design, configurare, experiența de unboxing și prin conținut.

Conceptul de design al pachetelor Teaz Special Gift Packs a fost selectat de către curatorii blogului Packaging of the World – cel mai mare blog de packaging din lume – și a fost publicat cu o lună înainte de lansarea oficială pe teaz.ro.

Formular de contact

Pachetele sunt adresate angajaților, partenerilor, clienților sau colaboratorilor.

Pentru o ofertă personalizată sau pentru a programa o întâlnire, vă invităm să ne contactați la 0731 787 020  sau la shop@teaz.ro.

Meniu