Descriere
Ceai lapcho original. O infuzie fortifiantă, din scoarța copacului lapacho, cu gust lemnos, conținut ridicat de minerale și cu puternice efecte terapeutice.
Lapacho este numele colocvial dat pentru diverse specii de copaci din America Centrală și America de Sud, ce cresc de până la 35 de metri înălțime. Extractul suculent din scoarța copacului lapacho a fost folosit în scop terapeutic mai întâi de incași, iar mai apoi de către populația din Peru, Bolivia și Paraguay. Este un ceai cu conținut ridicat de minerale și vitamine și este considerat “ceaiul bun la toate”. Nu conține cofeină.
Ingrediente: ceai lapacho
Experiența
Infuzie: revigorantă, bine echilibrată, cu gust de tartă și caracter lemnos
Culoare: gălbui, luminoasă
Conținut de cofeină: ☆☆☆☆☆
Sugestii de consum: dimineață / prânz / după-amiază / seară
Infuzare
Gramaj: 1 linguriță cu vârf la o cană
Timp de infuzare: 15-20 min
Temperatura de infuzare: 100°C
Proveniență: America Centrală și America de Sud