fbpx

China High Grade King of Pu Erh Organic*

1800 lei

Ceai pu erh shu (fermentat), cultivat în provincia Yunnan, China

Golește
Cod Produs: 13 Categorii: , Etichete: , Cod Produs11084

Descriere

Ceai pu erh de origine (single-estate) fermentat, cultivat în provincia Yunnan, China, cu certificare organică. O infuzie expresivă cu o culoare foarte închisă, cu note pământii domoale și accente fine, de eucalipt și nuci.

Spre deosebire de alte sortimente de pu erh shu, King of Pu Erh nu copleșește prin notele puternice de pământii și nici prin cele marine, fiind lipsit de astringență.

Celebrul ceai pu erh shu este fabricat în China printr-un proces suplimentar de fermentație accelerată a frunzelor, post oxidare. Are multiple proprietăți benefice, printre care amintim: reducerea greutății corporale și a colesterolului, suportul digestiv, eliminarea alcoolului din organism, etc. Se poate reinfuza de mai multe ori.

Experiența

Infuzie: puternică și expresivă, cu note ușoare pământii și accente fine de eucalipt și nucă.

Culoare: maro închis

Frunză: delicată, cu mulți muguri, roșcată și aurie

Conținut de cofeină: ★★☆☆☆

Sugestii de consum: dimineață/prânz/după-amiază sau seara (după cină)

Asocierea cu mâncarea: Se potrivește alături de mâncăruri grase, cărora le ”taie” din grăsimi și, în plus, este recunoscut pentru curățarea organismul de alcool. Este potrivit pentru a fi servit la micul dejun, sau mai târziu, în asociere cu toate tipurile de carne roșie, chiar și cu carne de miel, cu ciuperci precum zbârciogii și gălbiorii, sau cu deserturi pe bază de cafea sau ciocolată.

Infuzare

Gramaj: 1 linguriță cu vârf la o cană

Timp de infuzare: 3-5 minute

Temperatura de infuzare: 100°C

Proveniență: Provincia Yunnan, China.

Certificare Organică DE-ÖKO-003

Informații suplimentare

Greutate 55 g
Dimensiuni 5.5 × 3.5 × 15.5 cm
Gramaj

50 g