fbpx

Teaz Tea Bogo 1+1 | Plătești unul, primești 2 | Cola Guarana Pink Candy Vanilla Violet Ginger

Cum plătesc

Prețurile bunurilor și serviciilor afișate în cadrul site-ului www.teaz.ro includ T.V.A. conform legislației în vigoare, cu excepția tarifelor de transport prin curier, serviciu externalizat către S.C. Fan Courier Express S.R.L.

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în fiecare comandă. Vânzătorul va emite către cumpărător o factură pentru bunurile și serviciile livrate, obligația cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

Vânzătorul va transmite cumpărătorului factura aferentă comenzii ce conține bunuri și/sau servicii vândute de TEAZ & MORE S.R.L prin poșta electronică sau în formă fizică, în interiorul coletului, la adresa de e-mail sau cea de livrare menționate de cumpărător în contul său, sau în pagina de checkout.

Înainte de a plasa comanda, cumpărătorul are acces la toate detaliile legate de suma ce trebuie plătită. Prin plasarea comenzii cumpărătorul este de acord cu suma ce reprezintă contravaloarea produselor selectate de acesta în coșul de cumpărături.

Calculul sumei ce trebuie achitate, cât și factura, include și taxele variabile (în funcție de kilogramele și kilometrii suplimentari) ale livrării (transportul).

Pentru o corectă comunicare a facturii aferente comenzii, cumpărătorului îi revin obligațiile de a-și actualiza ori de câte ori este cazul datele din contul său și de a accesa informațiile și documentele aferente fiecărei comenzi, existente în cont.

Prin această modalitate de comunicare, cumpărătorul, accesând contul său, va deține o evidență a comenzilor efectuate de acesta.

Prin trimiterea comenzii, cumpărătorul își dă acordul să primească facturile în format electronic de către TEAZ & MORE S.R.L. prin email. În cazul în care aceste informații sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzeci și opt) de ore în cont, te rugăm să ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: shop@teaz.ro

Modalități de plată:

– Plata cu cardul – prin aplicația securizată Netopia Mobilpay 3D

– Plata prin transfer bancar

– Plata la livrare, operată de curier

În cazul plății cu cardul, prin aplicația securizată Netopia MobilPay 3D Secure, datele cardului de plată ale clientului/utilizatorului/cumpărătorului nu vor fi accesibile pentru TEAZ & MORE S.R.L. și nici nu vor fi stocate de către de TEAZ & MORE S.R.L., sau de către procesatorul de plăți integrat în site, ci doar de către instituția de autorizare a tranzacției sau o altă entitate autorizată să presteze servicii de stocare a datelor de identificare a cardului, despre a cărei identitate clientul/ utilizatorul/cumpărătorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

Entitatea autorizată să presteze servicii de stocare a datelor de card este Netopia SRL, societate constituită și care funcționează conform legislației din vigoare. În anumite cazuri, pentru menținerea securității tranzacțiilor, la înregistrarea comenzii, cumpărătorului i se va solicita să autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente contului său, prin utilizarea amprentei digitale, în cazul terminalelor mobile care au această facilitate, sau prin scanarea unui cod (în cazul aplicației pentru telefoane mobile MobilPay Wallet).

Din motive de securitate a tranzacțiilor clientul/utilizatorul/cumpărătorul este sfătuit să nu rămână înregistrat pe site și să nu seteze opțiunea de înregistrare automată pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces în cont nu este permisă și se recomandă folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: cel puțin opt caractere, incluzând litere mari, litere mici, cifre, sau caractere speciale).

Plata prin Transfer Bancar

Acest tip de plată se operează după ce utilizatorul/clientul/cumpărătorul primește prin email factura aferentă comenzii plasate pe site. În urma efectuării plății de către acesta, verificând dovada plății, se vor expedia produsele.

Dovada plății se poate efectua prin:

  • trimiterea unei copii sau a scanării ordinului de plată-ul sau a extrasului de cont bancar la adresa shop@teaz.ro
  • verificarea și confirmarea de către vânzător a transferului, atunci când suma este complet virată în cont- în acest caz, în funcție de ziua și perioada zilei în care s-a făcut plata, în funcție de protocolul bancar, zilele lucrătoare, această modalitate va putea întârzia livrarea produselor, datorită perioadei mai lungi de confirmare a plății.

    Plata la Livrare

    Dacă alegi să plătești atunci când primești produsele, vei face plata direct curierului care livrează marfa. Documentul ce atestă plata (chitanța sau bonul) va fi emis de livrator și înmânat clientului la livrare și plată.

    Meniu