fbpx

Teaz Tea Bogo 1+1 | Plătești unul, primești 2 | Cola Guarana Pink Candy Vanilla Violet Ginger

Cine suntem

Povestea

Un proiect nu are o identitate dacă nu se naște din pasiune, dacă nu e plămădit cu trudă, și cu seriozitate, dar și cu joacă și creativitate, dacă nu are o poveste.

 

Teaz a fost mai întâi o ceainărie. A fost un loc odihnitor cu parfum de ceai și de prăjituri, în care am organizat evenimente altfel: seri de ceai dansant, expoziții, lansări de carte și lectură, seri de povești la pick-up, seri de diafilme, seri de film scurt, film documentar și seri ale centrelor culturale, în parteneriat cu: Goethe Institut, Centrul Cultural German, British Council, Institutul Polonez, Ambasada Suediei, Asociația One World Romania, Teatrul Tineretului, Short Film Factory, Festivalul Filmul de Piatra și librăriile Humanitas – toate acompaniate de ceaiuri alese.

Prezentul

În tot acest timp am devenit specialiști în ceai, domeniu ce ne-a fascinat și care ne atrage și astăzi spre continua perfecționare. Din anul 2017 teaz.ro oferă ceaiuri loose de înaltă calitate, alături de accesorii și cadouri creative, consumatorului casnic exigent. Fie celui ce prepară și servește ceaiuri sau infuzii în stil vestic, fie celui ce se bucură de gustul multifațetat, complex și elevator, al ceaiurilor de origine, preparându-le în stil gongfu cha sau ceremonial.

Totodată, ceaiul Teaz este prezent în meniurile celor mai frumoase unități din industria ospitalității din România, acolo unde managerii de locații au înțeles că facem totul din pasiune, au decoperit calitatea produselor și a serviciilor oferite.

Promovăm prepararea corectă și servirea domoală a ceaiului, indiferent de anotimp, în formă caldă sau rece. Suntem fericiți pentru că am reușit să păstrăm cele mai înalte standarde de calitate la ceaiurile și infuziile comercializate și pentru că de 9 ani de lucru cu ceaiul și după 7 ani de online și distribuție offline încă suntem într-un proces continuu de căutare și curatoriere a noilor sortimente și categorii de produse.

Omul ceaiului

Irina Măstăcăneanu este fondatoarea teaz.ro, cea care a studiat ceaiul și  autodidact și instituționalizat, a organizat traininguri și sesiuni de cupping, a educat, a scris și a vorbit în public despre ceea ce iubește cu sinceritate: ceaiul bun.

 

Irina este primul Tea Sommelier acreditat din România.

 

Ea este acreditată de către una dintre cele mai prestigioase și vechi instituții din lume: Tea & Herbal Association of Canada – după 3 ani de studii și examinări continuue. Din anul 2023 Irina este membru THAC și a Global Japanese Tea Association.

Ea este cea ce vă răspunde la orice curiozitate legată de ceai.

Interviuri ale Irinei

Industria ceaiurilor văzute din perspectiva primului sommelier de ceai din România

Gastromedia

Radio România Actualități Poiana lui Johann 11.11.22 + 18.11.22

Radio România Actualități

De la „chanoyu” la „bubble tea”

Dilema Veche

Cum se bea corect ceaiul, a doua cea mai consumată băutură din lume, şi care sunt secretele acestui produs pe care îl preferă şi Regina Angliei şi alte miliarde de oameni, în frunte cu indienii?

Ziarul Financiar

Interviu cu Irina Măstăcăneanu de la TEAZ, brand românesc de ceai. "Sunt îndrăgostită de ceaiurile TEAZ și onorată să împărtășesc cu voi dialogul meu cu Irina." - Sabina Dan

Jurnalul de Sâmbătă

Meniu