fbpx

Despre noi

Teaz a fost mai întâi o ceainărie. Un loc odihnitor cu parfum de ceai și de prăjituri, în care am organizat evenimente altfel: seri de ceai dansant, expoziții, lansări de carte și lectură, seri de povești la pick-up, seri de diafilme, seri de film scurt, film documentar și seri ale centrelor culturale, în parteneriat cu: Goethe Institut, Centrul Cultural German, British Council, Institutul Polonez, Ambasada Suediei, Asociația One World Romania, Teatrul Tineretului, Short Film Factory, Festivalul Filmul de Piatra și librăriile Humanitas.

În tot acest timp am devenit specialiști în ceai, domeniu ce ne-a fascinat și care ne atrage astăzi spre continua perfecționare. Am pus un strop de creativitate în ceaiurile noastre și am definit pachetele speciale de cadouri, ce se disting prin design, configurare, experiența de despachetare și prin conținut.

Conceptul de produs al pachetelor Teaz Special Gift Packs a fost selectat de către curatorii blogului Packaging of the World – cel mai mare blog de packaging din lume – și a fost publicat cu o lună înainte de lansarea oficială.